Javni radovi u zapadnobačkom okrugu

Bez autora
Jul 18 2012

Predstavnici Nacionalne službe za zapošljavanje Filijale Sombor obišli su javne radove koji se izvode na području Zapadnobačkog okruga. Javni radovi sprovedeni su iz oblasti socijalnih, humanitarnih, kulturnih delatnosti, održavanja i obnavljanja infrastrukture i zaštite životne sredine i prirode. Prilikom obilaska javnih radova zabeleženi su veoma dobri rezultati.U Bezdanu je uređena peskovita plaža, u Bačkom Monoštoru radilo se na čišćenju Velikog Bačkog kanala, kanala Dunav-Tisa-Dunav i čišćenju dunavskih rukavaca, u Bačkom Bregu radi se na uređenju atmosferskih kanala, u Gakovu je uređeno seosko groblje...

Javni radovi u zapadnobačkom okruguPredstavnici Nacionalne službe za zapošljavanje Filijale Sombor obišli su javne radove koji se izvode na području Zapadnobačkog okruga.

Javni radovi sprovedeni su iz oblasti socijalnih, humanitarnih, kulturnih delatnosti, održavanja i obnavljanja infrastrukture i zaštite životne sredine i prirode.

Prilikom obilaska javnih radova zabeleženi su veoma dobri rezultati. U Bezdanu je uređena peskovita plaža, u Bačkom Monoštoru radilo se na čišćenju Velikog Bačkog kanala, kanala Dunav-Tisa-Dunav i čišćenju dunavskih rukavaca, u Bačkom Bregu radi se na uređenju atmosferskih kanala, u Gakovu je uređeno seosko groblje...

Za 2012. godinu odobreno je 17 javnih radova na kojima su zaposlena 83 nezaposlena lica. Ukupna vrednost ovih radova je oko 9 miliona dinara. Devet projekata je do sada uspešno realizovano, a preostalih 8 završava se početkom avgusta. Dužina trajanja javnih radova je od 2 do 4 meseca. Na području grada Sombora realizuje se 10 javnih radova, u Kuli 3, u Odžacima 3 i u Apatinu jedan javni rad.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik